logo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Er is nog zomer en genoeg
wat zou het loodzwaar
tillen zijn, wat een gezwoeg
als iedereen niet iedereen
ter wille was
als iedereen niet iedereen
op handen droeg.

Judith Herzberg                                                                 

Vraag jij makkelijk om hulp? Of alleen als de tafel gedekt moet worden? Doe jij de dingen liever zelf omdat het dan op jouw manier kan? Als mij deze vragen zouden worden gesteld, zou ik een keer nee en twee keer ja antwoorden. Jij?

Maar zoals het leven een eindeloze leerschool is, zo leer ik ook steeds bij. Zo heb ik bijvoorbeeld dankzij Zielsveel zingen geleerd dat ik dit niet alleen kan. En meer nog: dat ik het niet alleen wíl. Zingen is nu eenmaal veel leuker met anderen erbij; samen muziek maken, samen aan een nieuwe mantra werken, samen een fijne plek maken in de Lutherse Kerk om jullie te ontvangen, het kan allemaal alleen maar dankzij en samen met anderen. Het is geweldig om te ervaren dat mensen mij ter wille willen zijn, en dat ze dat ook nog van harte doen! Daar hoor jij uiteraard ook bij, zonder jouw stem en jouw vertrouwen was er geen samenzang. Dit alles verlicht mijn ziel, het stemt diep dankbaar en vreugdevol. 

Dus dat gaan we vieren! En wel op vrijdag 22 juni met een zomerse Zielsveel Mantra Joy Party.

We laten ons begeleiden door een aanstekelijke mantra-band bestaande uit Wim Stokwielder op gitaar, Isabel Watson op viool en Sidney Durlacher op piano en cajon, en ik bespeel de dwarsfluit, tenzij ik zing natuurlijk. 

Gisteren hebben we gerepeteerd en elk van ons verzuchtte telkens weer: “Wat is het toch heerlijk om samen muziek te maken!” En zo is het. Ons enthousiasme en onze levendigheid brengen we graag op je over. Je wilt er vast bij zijn!

Met deze feestelijke Zielsveel Mantra Joy Party sluiten wij dit seizoen van Zielsveel zingen af. Kom dus nog even wat extra energie opdoen voor de zomer! Je bent meer dan welkom.

© De Stem van je Leven