logo

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit jaar is het dertig jaar geleden dat ik voor mezelf begon. Heerlijk, het zelfstandigenbestaan! Veel vrijheid én veel verantwoordelijkheid voor het werk en de organisatie daarvan. Dat ligt mij goed, eigen-wijs als ik ben. 

De afgelopen jaren is echter het verlangen naar samenwerken gegroeid. Ik kom er steeds meer achter hoe wezenlijk het is om verbinding aan te gaan, juist ook in het werk. Het is niet altijd makkelijk, en dat lijkt ook precies de bedoeling. Want het dwingt mij tot nog beter kijken en luisteren, nog beter voelen of het klopt wat ik wil of denk.

De blik van de ander werkt bovendien verfrissend en dat verrijkt mij en mijn werk op een vanzelfsprekende manier. Samen kun je natuurlijk ook gewoon meer tot stand brengen, maar dat leek me toch altijd vooral iets voor anderen. Stap voor stap ben ik het vertrouwen gaan voelen dat ook ik dat kan, samenwerken. En dat ik eraan toe ben. 

En dan blijkt het ontzettend leuk te zijn om echt sámen aan iets te werken. Met mijn collega Wim Stokwielder geef ik nu bijna vijf jaar gestalte aan Zielsveel zingen in hartje Breda, met prachtige samenzangavonden tot gevolg. Daarnaast zijn we dit voorjaar gestart met de intensieve cursus Stem van de Ronde Tafel en bovendien geven we samen dagworkshops.
Gloednieuw is echter dat we vanaf 20 september ook in Den Bosch Zielsveel gaan zingen. Daar verheug ik me erg op!

In Breda gaan we weer Zielsveel zingen op vrijdag 27 september in de Lutherse Kerk. Het thema van die avond zal je niet verbazen: Samen! Ik verheug me er enorm op je weer te zien en te horen en er gezamenlijk een mooie avond van te maken.

Je bent van harte welkom bij al deze gezamenlijke activiteiten. En mocht je een individueel traject bij mij wensen, dan kun je me natuurlijk gewoon mailen!

© De Stem van je Leven