logo

Workshop Naar Binnen en Naar Buiten

Op 09.12.2019
06-28764262
Categorieën: Betaalde toegang

Een intensieve dag stembevrijding!

In een groep van max. 12 deelnemers werk je aan de ontwikkeling van je stem, je zingen, je muziek. Kun jij eigenlijk heel mooi zingen, maar lukt dat nou juist niet als er andere mensen naar luisteren? Of denk je juist dat je niet kunt zingen maar wil je het eigenlijk toch?

Iedereen kan zingen. Niemand heeft jouw stem, niemand heeft jouw verhaal. Als je daarop kunt vertrouwen ga je je steeds vrijer voelen in je zingen. In deze workshop wordt vooral geïmproviseerd, op een voor iedereen toegankelijke manier. In de ochtend werken we aan de fysieke aspecten van het zingen. Na de lunchpauze, die ieder op eigen gelegenheid doorbrengt, krijg je de kans om, al dan niet met pianobegeleiding, te onderzoeken welke muziek zich nu in jou aandient.

Wat wil jouw stem nu? Durf je jezelf te laten horen? Iedere zanger en zangeres, ook wie zijn kunsten alleen in de badkamer beoefent, maakt z'n eigen zoektocht door. Dat is soms niet makkelijk, maar kan altijd fascineren. Het gaat om jouw innerlijke kracht, om die gefocust, gedoseerd én zonder overbodige terughoudendheid tot expressie te brengen. Al zingend groeit de bereidheid om je helemaal te geven. Dat kan spannend zijn, want het gaat om levende en levendige muziek. En zo ervaar je al zingend de vreugde van de vitaliteit die door je heen stroomt.

Aanmelden

Ik geef deze workshop in Breda en Amsterdam op verzoek van Jan Kortie. Aanmelden gaat viawww.jankortie.nl

Prijs workshop: € 110

 

 

© De Stem van je Leven