Agenda

Door de onzekere tijd waarin we leven kunnen activiteiten worden geannuleerd. Privésessies zijn altijd mogelijk. Neem contact op voor een afspraak!

Agenda

Tijdens de lockdown vinden groepsactiviteiten online plaats. Privésessies zijn wel mogelijk. Neem contact op voor een afspraak!

aug
27
vr
Zielsveel Zingen Tilburg @ Hasseltse Kapel
aug 27 @ 20:00 – 22:00

Speciale editie van Zielsveel Zingen bij de tentoonstelling ‘Beelden van de Ziel’ in de prachtige, oude Hasseltse Kapel.

Tijdens ‘Zielsveel Zingen’ zingen we mantra’s en liederen uit allerlei windstreken en culturen. Van verstild tot uitbundig, bestaande en nieuwe mantra’s, vaak van eigen makelij. Zie voor aanmelding, data en heel veel opnames: www.zielsveelzingen.nl

sep
22
wo
Leesclub ‘Jouw lied – jouw leven’ @ Online via Zoom
sep 22 @ 20:00 – 21:30

Een avond over mijn boek ‘Jouw lied – jouw leven’. Op deze avond wisselen we uit over jouw ervaringen met, en je vragen over stembevrijding tot dusver. Het is handig als je het boek gelezen hebt. Wanneer kwam je herkenning tegen tijdens het lezen? Welk onderwerp raakte je? Waar zou je nieuwsgierig naar zijn in jouw eigen stem en zingen? En waarover gaat jouw mogelijke weerstand?

De vorm van deze leesclub is ook voor mensen die nog niet zo bekend zijn met stembevrijding een uitgelezen kans om er meer over te weten te komen, en te proeven aan waar stembevrijding zoal aan raakt. Maar zeker ook als je wel ervaring hebt met stembevrijding, kan deze leesclub jouw ervaringen verdiepen door er met anderen over uit te wisselen.

Aanmelden via Centrum voor Stembevrijding

sep
24
vr
Zielsveel Zingen Breda @ Lutherse Kerk
sep 24 @ 20:00 – 22:00

 

Tijdens ‘Zielsveel Zingen’ (in Breda, Den Bosch en Tilburg) zingen we mantra’s en liederen uit allerlei windstreken en culturen. Van verstild tot uitbundig, bestaande en nieuwe mantra’s, vaak van eigen makelij. Zie voor aanmelding, data en heel veel opnames: www.zielsveelzingen.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met elke maand een inspirerende nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van onze activiteiten.

KLIK HIER om je aan te melden

Je hebt je succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief