Calendar

dec
7
wo
Lied van Donker naar Licht @ online via Zoom
dec 7 @ 20:00 – 21:30

In de korte cursus Lied van donker naar licht nodig ik je uit de donkerste tijd van het jaar bewust te beleven, van het begin van de winter naar het toenemende licht van januari. Van oud naar nieuw, van donker naar licht.
Concreet bestaat het programma uit vier gezamenlijke online-bijeenkomsten, telkens op woensdagen van 20.00 tot 21.30 uur. Deze sessies zijn een afwisseling van geleide meditatie, zang, korte schrijfoefeningen en korte deelrondes.
Data: 7 en 21 december, 4 en 18 januari

dec
13
di
Workshop Meditatief schrijven @ Bovenzaal Lutherse Kerk
dec 13 @ 09:30 – 12:30

Meditatief schrijven brengt je in een staat van vrijheid. Je blijkt je hand te kunnen volgen, gewoon zoals hij over het papier glijdt, haast zonder dat je ermee bemoeit. Dat levert woorden op die je misschien nog nooit gebruikt hebt, en die je nieuwe inzichten geven over de thema’s die jou bezighouden. Tijdens deze dag gebruiken we o.a. de methode ‘proprioceptive writing’. Je krijgt duidelijke oefeningen om je eigen schrijven stap voor stap te verdiepen. Gedurende de dag delen we nu en dan het geschrevene, zodat elke deelnemer gehoord wordt. Dat geeft weer een andere dimensie aan je tekst. Ter afwisseling doen we tussen de schrijfsessies door een geleide meditatie en enkele andere schrijfoefeningen.

Na deze dag kun je thuis zonder moeite verder schrijven!

Aanmelden: vul het Contactformulier in

dec
18
zo
Zielsveel Zingen Kerst, Breda @ Lutherse Kerk
dec 18 @ 13:30 – 15:30

 

Deze ‘Zielsveel Zingen’ middag staat in het teken van de kersttijd. De kerk is al in kerstsfeer, en naast mantra’s zingen we natuurlijk ook een kerstliedje. Meld je aan op www.zielsveelzingen.nl